SELÇUK ERAYDIN İMAM HATİP ORTAOKULU

Kavakpınar Mah. Burçak Sok. No17
Vizyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerleriyle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı imha değil imar eden sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Misyon
Tüm öğrencilerimizi akademik, sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak. Demokrasi kültürünü benimsemiş; kendini bilen ve kendine güvenen; sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı; milli ve manevi değerlere bağlı ve topluma önderlik eden, doğru dini bilgiler ve çağın gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştiren , bir eğitim kurumu olmak için çalışıyoruz.
Başarılar
İngilizce, Arapça
Ulaşım
17K, 133K, KM24, KM23, KM2 Otobüsleri ve Kavakpınar-Pendik Minübüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz
İlçe merkezine 6 Km mesafede bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Futbol, Voleybol, Masa Tenisi,Basketbol, Badminton, Okçuluk, Ayak Tenisi turnuvaları gerçekleştirilmektedir.
Harezmi Projesi uygulanmaktadır.