May

Selçuk Eraydın İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde 24/05/2023 tarihinde düzenlenecek olan kermesimize davetlisiniz.

Tem

Okulumuzda İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf Kız Öğrenci ve İngilizce Ağırlıklı 5. Sınıf Kız Öğrenci Kayıtlarımız Başlamıştır.

KANTİN İŞLETME (KİRALAMA) İHALE İLANI

İlçemiz, Selçuk Eraydın İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğünün kantininin işletmesi

(kiralanması) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesine gereğince ihale edilecektir.

1) İDARENİN

1.1.Adresi   : Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

1.2.Telefon ve Faks No : (0216) 657 01 62/63/64/65 Faks: (0216) 657 01 43

1.3.Elektronik posta adresi : pendik34@meb.gov.tr

2) İHALE KONUSU İŞİN

2.1.Niteliği   : KANTİN KİRALAMA(İŞLETME) İŞİ

2.2.Yapılacağı yer  : Selçuk Eraydın İmam Hatip Ortaokulu Kantini

2.3.Başlama tarihi  : Kantin yerinin fiilen teslim edildiği tarihten itibaren

2.4.İşin süresi   : Kantin yerinin fiilen teslim edildiği tarihten itibaren 5(beş) yıldır.

2.5.Aylık muhammen bedel : 1.000,00 ₺

2.6.Adresi    : Kavakpınar Mah. Burçak Sok. No:17 Pendik/İSTANBUL

2.7. Demirbaş Bedeli   : 27.270 TL.

3) İHALENİN

3.1.Yapılacağı yer  : Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu

3.2.Tarihi ve saati                  : 02/03/2022  Çarşamba Günü Saat:11.00

Toplanma Alanına Gidemeyen Acil Çağrı Başlatabiliyor

AFAD Acil uygulamasında, afet anında açıldığında kişiye en yakın toplanma alanı gösteriliyor ve afetzedenin buraya ulaşabilmesi için yol tarifi yapılıyor. Toplanma alanına gidemeyecek durumda olanlar ise gerektiğinde internet üzerinden acil çağrı başlatabiliyor.   Çağrı başlatıldığında 112 acil çağrı merkezine bağlanılıyor, bundan sonra afetzedenin durumunu kısaca anlatan butonlar kullanılabiliyor. Kişi konuşabilecek durumda değil ise uygulamadaki acil durum cümleleri kullanılarak mesaj yoluyla yardım alınabiliyor.   Videoda, afetten etkilenen bölgelerdeki vatandaşlara toplu bildirimler ulaştırılacağı bilgisi de yer alıyor. Ayrıca uygulamanın, afet durumlarında daha fazla can kurtarmak ve daha çok insana daha hızlı ulaşmak amacıyla, yerli ve milli yazılımla Bakanlığın Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğünce geliştirildiği belirtiliyor.

Mezun Öğrencilerimizin Lise Türlerine Göre Yerleşme Durumları;

Anadolu İmam Hatip Liseleri :25

Anadolu Meslek Programı :14

Anadolu Lisesi :7

Ekm

a) Başvurular İstanbul Atatürk Fen Lisesi internet sitesinde  (www.iafl.meb.k12.tr)
13 Aralık 2021 Pazartesi açılacak olan başvuru bağlantısı (linki) kullanılarak 28 Şubat
2022 Pazartesi günü saat 17.00 a kadar yapılabilecektir. Kontenjan 400 öğrenci ile sınırlıdır. Kontenjanın dolması durumunda son başvuru tarihi beklenilmeden
başvurular sonlandırılacaktır.
b) Yarışmaya katılımda herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.
c) Yarışmaya katılımlar gönüllülük esasına uygun olarak gerçekleştirilecektir.

Ekm

May

Okulumuz Türkçe Öğretmenlerinden Gülşah Acar'ın ortak olduğu "Geleceğe Dokunan Eller" eTwinning projesinin mayıs ayı konuğu bilim insanı Tübitak Mam Kutup Araştırmaları Enstitü Müdürü Prof. Dr. Burcu ÖZSOY. Kendileriyle kutuplar ve iklim değişikliği konularını konuşacağız.

Program: 11.05.2021 Salı günü saat: 16.00'de ZOOM ve rizemem53 youtube kanalından projeye katılan öğrencilerimizle yapılacaktır.

Açıklamalar

* Yetenek Sınavı ile Başvuru Alan Farklı Okul Türlerinden En Fazla "1" Okul Tercihi Yapabilirsiniz.
* Yetnek Sınavı Puanı ve OPB Puanı ile Başvuruda Bulunduğunuz Kurum için Yerleştirme İşlemleri Yapılacaktır.
* Başvuru Yaptıktan Sonra 29 Haziran 2020 Tarihine Kadar Tercihlerinizi Değiştirebilirsiniz.
* Başvurunuzun Güncel Durumu İle İlgili Sistemi Kontrol Etmeyi İhmal Etmeyiniz.