İSTANBUL / PENDİK - SELÇUK ERAYDIN İMAM HATİP ORTAOKULU

My Childhood Adventures - eTwinning Projemizde Sona Geldik

Şehit Süleyman Budak Ortaokulu ve Liceul Teoretic "Lucian Blaga" Oradea

Oradea/Romania'nın kuruculuğunu yaptığı , okulumuz öğretmeni Şule UZUNKAYA’NIN ortağı olduğu Uluslararası  eTwinning Projemiz

“ My Childhood Adventures ” Kasım ayında başladığı yoğun proje sürecini Mayıs ayı itibariyle bitirmiştir.

Çocuklarımızın yabancı dil , görsel ve sanatsal  becerilerinin  gelişiminin ön planda tutulduğu projemizde, yabancı dil  dersi kapsamında disiplinler arası etkinliklerle partnerlerimizle beraber oluşturduğumuz proje kahramanımız  Jessie karakteri için  harita oluşturma , günlük aktiviteleri canlandırma ve ortak bir macera ile harika bir serüven yaşadık. Akroştik şiir yazma ,takvim ve sanal kitap gibi ortak ürünlerimizle  projemizi bitirdik. Tüm partnerlerimize, velilerimize  ve öğrencilerimize bu uzun soluklu serüvenimizde bizlere destek verdiği için çok teşekkür ederiz.

İyi ki varsınız, iyi ki burdasınız ve iyi ki bizimlesiniz.

eTwinning Proje Takımı

10-05-202310-05-202310-05-2023