Ekm

Okulumuz DKAB Öğretmenlerinden Hatice AKKAVAK rehberliğinde yürütülen ÇEDES projesinde bu hafta Filistin'e yapılan soykırım konuşuldu. Panolar hazırlanıp sunumlar yapıldı. "Kudüs özgür olmadıkça tüm şehirler tutsaktır."

Ekm

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Abdülhalik Baş okulumuzu ziyaret etti. Eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde izleyerek başarılar diledi. Ziyaretlerinden dolayı başkanımıza teşekkür ederiz.

Ağu

Başta ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, yüce milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyoruz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Haz

Sevgili Öğrencilerimiz, iyi tatiller!

Haz

Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerinde görev alan öğrencilerimize karne günü katılım sertifikaları verildi.
İngilizce Öğretmenimiz Şule UZUNKAYA tarafından yürütülen "My Childhood Adventures", Şule UZUNKAYA ve Gülşah ACAR tarafından farklı öğrenci grupları ile yürütülen "Awareness with Youtube" isimli projelerimize öğrencilerimiz yıl boyunca katılım göstererek farklı alanlarda beceriler geliştirmişlerdir.
Haziran ayı ile birlikte kapanışı gerçekleştirilen projeler sonrası öğrencilerimize gayretlerinden ve çalışmalarından ötürü katılım sertifikaları verilmiştir.
Kalite etiketleri bol olsun.
Katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Haz

8. sınıf öğrencilerimizle LGS öncesi son deneme sınavı yapıldı. Öğrencilerimiz deneme sınavlarını sınavda bulunacakları sıralarda LGS süresine uygun olarak tamamladı.

Haz

Ev ortamından llk defa ayrılarak okulla tanışan miniklerimiz sene boyunca gösterdikleri çabanın sonucunda mezun oldular. Hepsini gayretlerinden dolayı tebrik ediyor ve ilkokula hazır bir şekilde uğurluyoruz. Yolunuz açık olsun. Sizleri çok seviyoruz.

Haz

Okulumuzda iki yıldır uygulanmakta olan Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil eğitimi sınıflarımıza sene sonu merkezi izleme sınavı gerçekleştirilmiştir. 5. ve 6. sınıflarımızda uygulanmakta olan programımıza kazanım değerlendirmek üzere gerçekleştirilen sınav sonuçları öğrencilerimizin dil öğrenme sürecini görebilmemiz için ışık tutmaktadır. Katılım gösteren tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

May

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen Yıldız Kızlar ve Erkekler Ayak Tenisi Turnuvasında okulumuzu temsil eden kız ve erkek öğrenci takımlarımız okulumuza iki yeni şampiyonluk kazandırmışlardır. Emeği geçen Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Mert SÖNMEZ'e teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Mayıs ayı kts çalışmaları kapsamında iç mekanımızı güzelleştirmek için öğrencilerimizin getirdiği çiçekleri okulun içinde uygun yerlere yerleştirdik.

May

Okulumuzda öğrencimiz cuma namazını kıldırdı.

May

Kts kapsamında okul rehberlik servisi koordinesinde her mesleğin öneminden hareketle öğrencilerimize meslekleri tanıtarak onların düşüncelerini dinledik.

Mesleklerinde zirve yapmış kişilerin hayatlarından bahsederek öğrencilerimizin motivasyonlarını, kendine olan güvenlerini arttırmayı hedefledik.

May

Öğrencilerin; okuyan, sorgulayan, yorumlayan, yapıcı, üretken, girişimci ve verimli kişiler olarak yetişmelerine katkı sunmak, öz güven ve sorumluluk duygularını artırmak; Türkçeyi doğru ve etkin bir şekilde kullanma becerilerini geliştirmek, toplum içinde kendilerini sözlü olarak ifade edebilmelerini sağlamak, özgün fikir üretebilme, karşılaştıkları problemlere bireysel veya başkalarıyla iş birliği içinde çözüm bulma ve projeler geliştirebilme yeteneklerini geliştirmek, farklı görüşleri istatistikî bilgilerle savunabilme, mantık yürütme, tezler ortaya koyma ve antitezler üretme konusunda kabiliyetlerini geliştirmek gibi amaçlarla Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün planlamış olduğu 'Tartışarak Anlaşıyoruz Münazara Etkinliği' okulumuzda gerçekleştirmiş  bulunmaktayız.

May

Yıllarca öğrenci yetiştirmiş kendisini eğitime adamış  Selman öğretmenimiz öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi.