May

Okul kermesimiz etkinlikler ile gerçekleştirildi. Okulumuzun tüm paydaşlarına teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile cami ziyareti yapılarak namaz kılındı.

May

Okulumuzda iş sağlığı ve güvenliği kapsamında panolar hazırlandı ve konu hakkında öğrencilerimize sunumlar yapıldı.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çoşkuyla kutlandı.

May

Selçuk Eraydın İmam Hatip Ortaokulu Bahçesinde 24/05/2023 Tarihinde Düzenlenecek Olan Kermesimize Davetlisiniz.

May

"Cennet annelerin ayakları altındadır."

Okulumuz anasınıfı öğretmenlerinin düzenlediği anneler günü kutlamasını velilerimizin katılımı ve çocuklarımızın gösterileriyle gerçekleştirdik. Şarkılar ve şiirlerle anılan annelere çocuklarımızla hazırladığımız minik hediyeleri vererek günü sonlandırdık.

May

Okulumuz öğretmenleri Şule UZUNKAYA ve Gülşah ACAR rehberliğinde iki ayrı sınıfta yürütülen "Awareness with Youtube" eTwinning projemizin öğrenci buluşması çevrimiçi ortamda gerçekleşti. Türkiye ve Polonya ortaklı okulların öğrencileri ortak dil olarak İngilizce ile kendilerini ifade ettiler ve tanıştılar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizi bilimin eğlenceli dünyasına yolculuk yapmaları,  yaparak- yaşayarak öğrenmenin keyfine varmaları için Pendik Belediyesi Neşet Ertaş Bilim Merkezine gezi düzenledik.

Şehit Süleyman Budak Ortaokulu ve Liceul Teoretic "Lucian Blaga" Oradea

Oradea/Romania'nın kuruculuğunu yaptığı , okulumuz öğretmeni Şule UZUNKAYA’NIN ortağı olduğu Uluslararası  eTwinning Projemiz

“ My Childhood Adventures ” Kasım ayında başladığı yoğun proje sürecini Mayıs ayı itibariyle bitirmiştir.

Çocuklarımızın yabancı dil , görsel ve sanatsal  becerilerinin  gelişiminin ön planda tutulduğu projemizde, yabancı dil  dersi kapsamında disiplinler arası etkinliklerle partnerlerimizle beraber oluşturduğumuz proje kahramanımız  Jessie karakteri için  harita oluşturma , günlük aktiviteleri canlandırma ve ortak bir macera ile harika bir serüven yaşadık. Akroştik şiir yazma ,takvim ve sanal kitap gibi ortak ürünlerimizle  projemizi bitirdik. Tüm partnerlerimize, velilerimize  ve öğrencilerimize bu uzun soluklu serüvenimizde bizlere destek verdiği için çok teşekkür ederiz.

İyi ki varsınız, iyi ki burdasınız ve iyi ki bizimlesiniz.

eTwinning Proje Takımı

May

"Trafik dikkat ister, azami gayret göster!"

Çocuklarımızla "trafik  nedir, trafik kuralları nelerdir, kurallara neden uymalıyız?" sorularının ardından gerçekleştirdiğimiz drama etkinliği ile kazanımlarımızı somutlaştırdık. Ayrıca taşıtları sınıflandırma etkinliği ile hem matematik becerilerini geliştirdik  hem de bolca eğlendik.

May

Pendik Belediyesinin öğrencilerimize ücretsiz olarak sunduğu denemeyi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize sundukları katkılardan dolayı belediyemize teşekkür ederiz.

May

Pendik Okul Sporları Okçuluk Turnuvasında Yıldızlar kategorisinde Kızlar ve Erkekler takımımız ilçemizde birinci olmuştur. Okulumuzun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Mert Sönmez’i ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuzun  öğrencileri  velileri ve öğretmenleri ile birlikte  Türk tarihinin buram buram koktuğu , vatan olma , vatansever olma bilincinin hepimize örnek olduğu Çanakkale gezimizi büyük bir mutluluk ve heyacanla gerçekleştirdik. Gençlerimizin Çanakkale ruhuyla yüce vatanımıza layık evlatlar olması dileğiyle. Gezimizde emeği geçen herkese teşekkürler.

Nis

Okulumuzda dini gün ve geceler hakkında programlar hazırlandı.

Nis

Okulumuz meslek dersi öğretmenlerince  haftanın ayet ve hadisi LCD ekranlar ile hafta boyunca gösterildi.